Doi batrani din Fratautii Vechi, lasati de patru necunoscuti fara 10.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Doi bătrâni din comuna suceveană Frătăuţii Vechi au fost lăsați fără economiile făcute pentru zile negre, după ce patru necunoscuți le-au pătruns în casă. Pe motiv că și-ar dori să cumpere cupoane de călătorie CFR pentru pensionari, cei patru le-au furat din casă suma de 10.000 de lei.

Marți, 5 august, poliţiştii din Frătăuţii Vechi au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 85 ani, localnic, a fost victima unei infracțiuni de furt.

bani

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că în timp ce persoana vătămată se afla la domiciliu cu soția, la locuința acestuia au sosit patru persoane care au solicitat să le fie vândute cupoane de călătorie tip C.F.R. pentru pensionari.

Cei doi soți au negociat vânzarea cupoanelor de călătorie cu suma de 100 lei, iar unul dintre cumpărători i-a înmânat femeii o bancnotă de 200 lei. În acel moment hoții au urmărit-o pe bătrână până în bucătărie, acolo unde ținea banii, și profitând de neatenția bătrânilor au sustras suma de 10.000 de lei. Abia după ce au plecat cei patru făptași, soții și-au dat seama că au fost prădați și au anunțat Poliția.

Ancheta în acest caz este continuată pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de