Incendiu devastator la doua gospodarii din Vicovu de Sus provocat de un trasnet


Intră acum și în grupul de

Două gospodării din Vicovu de Sus au ars într-un incendiu devastator, pornit de la un trăsnet. Intervenţia pompierilor a durat aproximativ cinci ore.

Incendiu bogdaneasa falcari ISU pompieri5

Marți seara,trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD cu echipaje de militari de la Garda de intervenţie din Vicovu de Sus şi de la Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, ajutaţi de lucrători de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Vicovu de Sus, Putna, Bilca şi Gălăneşti s-au luptat cu flăcările izbucinte cel mai probabil de la un trăsnet, la două gospodării.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent la gospodăria unui bărbat şi la anexele gospodăreşti ale unui vecin. Întrucât construcţiile erau din lemn, a existat pericolul de propagare și la celelalte case și anexe din apropiere.

În incendiu, unui proprietar i-au ars adăpostul de animale şi depozitul de furaje, acoperişul casei şi acoperişul bucătăriei de vară și s-au degradat pereţii şi tavanele locuinţei şi bucătăriei de vară. Celui de-al doilea proprietar i-au ars acoperişul comun al adăpostului de animale şi depozitului de furaje.

După cele cinci ore de intervenție la gospodăriile celor doi proprietari din Vicovu de Sus, pompierii au salvat și locuinţele şi anexele învecinate.


Intră acum și în grupul de