Acasă Actualitate Un campulungean a platit 1.200 de lei pentru doua pachete de servetele...

Un campulungean a platit 1.200 de lei pentru doua pachete de servetele si un sapun. Vezi cum a fost posibil


Intră acum și în grupul de

Inventivitatea hoților este mereu la cote înalte, ei reușind să găsească noi metode pentru a câștiga încrederea victimelor. În plasa lor a picat și un bărbat în vârstă de 79 de ani din Câmpulung Moldovenesc. Acesta a fost înșelat în cursul zilei de joi, 7 august, de două persoane necunoscute, cu suma de 1.200 de lei.

BANI



Polițiștii care au anchetat cazul au stabilit faptul că joi, în jurul orei 11:00, în timp ce victima se deplasa pe raza localității Câmpulung Moldovenesc, a fost abordată de o femeie și un bărbat care se deplasau cu un autoturism și care căutau spitalul, motivând că au o cunoştinţă ce trebuie operată.

Bărbatul de 79 de ani s-a urcat în autoturismul necunoscuților şi în timp ce se deplasau spre spital, femeia l-a întrebat dacă poate să-i lase un computer. Victima nu a stat deloc pe gânduri și i-a invitat acasă pe cei doi necunoscuți.

Când au ajuns la domiciliul reclamantului, cele două persoane i-au solicitat o sumă de bani, pe motiv că sunt din străinătate şi nu au lei româneşti pentru a plăti operaţia. Victima le-a dat suma de 1.200 de lei, iar cele două persoane au lăsat o borsetă în care au arătat că au suma de 3.500 de dolari, urmând să o ridice la întoarcere.

A doua zi, văzând că cele două persoane nu au venit după borsetă, victima a deschis-o, observând că în interior sunt 2 pachete de şerveţele şi un săpun.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune și continuă cercetările în acest caz.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version