Tanar ranit de janta unei betoniere in urma exploziei unui cauciuc intr-o vulcanizare din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Păltinoasa a fost rănit sâmbătă după ce cauciucul unei autobetoniere pe care îl schimba într-o vulcanizare din Gura Humorului a explodat, iar janta l-a lovit în plin.

IPJ Suceava a informat că sâmbătă în jurul orei 11.20 a fost sesizat prin 112  despre  faptul că la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din oraşul Cajvana, situat în oraşul Gura Humorului, ce are ca profil de activitate  vulcanizare şi service auto, a avut loc un accident de muncă.

 vulcanizare

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orei 11.20, un tânăr de 24 ani, din comuna Păltinoasa, vulcanizator şi angajat al societăţii efectua lucrări de schimbare a unui cauciuc la o autobetonieră, iar după ce a montat roata umflată, datorită unei explozii, janta a sărit de pe butuc şi l-a lovit în piept şi în braţ.

 

Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean Suceava.

 

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă (accident de muncă) fiind sesizat şi I.T.M. Suceava cu privire la incident.


Intră acum și în grupul de