Acasă Actualitate In cinci zile, doi tineri din Radauti au furat 10.000 de lei...

In cinci zile, doi tineri din Radauti au furat 10.000 de lei din automatele de cafea


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Rădăuți, autorii a 24 de furturi din automatele de cafea, au fost prinși de polițiști, a informat IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, în urma activităților întreprinse de polițiștii din Rădăuţi, luni, 11 august, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea mai multor furturi din automatele de cafea.



În perioada 07-11 august, un tânăr de 20 ani și o minoră de 15 ani, ambii din Rădăuți au comis 24 de furturi din automatele de cafea, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 lei.

Tânărul de 20 de ani a fost introdus în arestul IPJ Suceava, fiind reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Față de minoră, polițiștii efectuează cercetări pentru complicitate la infracțiunile de furt calificat, aceasta urmând a fi prezentată Serviciului de Medicină Legală Suceava, pentru efectuarea unei expertize neuro-psihiatrice în vederea stabilirii discernământului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version