Fostul primar al Sucevei, Gheorghe Toma, picheteaza sediul Curtii de Apel


Intră acum și în grupul de

El este nemultumit de una dintre deciziile Curtii de Apel Suceava privind un litigiu comercial intre o firma de a sa si a unui cetatean german.

Toma sustine ca familia sa detine 0,5 hectare de teren in cartierul Burdujeni, teren pe care se afla si un saivan, acestea fiind achizitionate la licitatia pentru lichidarea societatii AEIZ Burdujeni.

Potrivit fostului primar, la aceeasi licitatie, un cetatean german de origine romana a achizitionat alte spatii ale AEIZ si a cerut, prin instanta, sa intre si in posesia terenului detinut de familia Toma. El ar fi prezentat in instanta un titlu de proprietate prin care arata ca el este, de fapt, proprietarul terenului, dar fostul primar al Sucevei sustine ca are documente care demonstreaza ca titlul de proprietate este fals. Cu toate acestea, Gheorghe Toma a spus ca instante sucevene nu i-au dat cistig de cauza.

Toma a mai declarat ca in acest caz sint implicati si ofiteri de Politie pe care i-a reclamat Inspectoratului Judetean de Politie si Procuraturii, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta anuntind ca miercuri va face publice numele acestora.


Intră acum și în grupul de