Un barbat din Todiresti s-a rasturnat cu autoutilitara pe un teren agricol


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna suceveană Todireşti, are nevoie de măcar o săptămână de îngrijiri medicale după ce, fiind sub influenţa alcoolului, s-a răsturnat cu autoutilitara pe un teren agricol, în afara localității Arbore.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, incidentul a avut loc duminică, la ora 12.20, pe DN 2K, în afara localității Arbore. În timp ce conducea o autoutilitară, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate și a faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă spre stânga, după care s-a răsturnat pe un teren agricol.

 În urma evenimentului, conducătorul auto a suferit leziuni uşoare necesitând pentru vindecare circa 7-10 zile de îngrijiri medicale.

 Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de