Acasă Actualitate Motocicleta Yamaha furata din Italia, depistata in Vama Siret cu numere de...

Motocicleta Yamaha furata din Italia, depistata in Vama Siret cu numere de inmatriculare din Ucraina


Intră acum și în grupul de

O motocicletă Yamaha care fusese furată din Italia anul trecut a fost depistată, sâmbătă de poliţiştii de frontieră suceveni în PTF Siret, când un ucrainean dorea să intre în ţară conducând această motocicletă care avea număr de înmatriculare ucrainean.

motocicleta002



Potrivit Poliţiei de Frontieră Suceava, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat sâmbătă după amiaza, pentru a intra în România, Zakhar  F., cetăţean ucrainean, în vârstă de 32 de ani.

Bărbatul conducea o motocicletă marca Yamaha, cu număr de înmatriculare specific Ucrainei.

La efectuarea formalităţilor specifice şi în urma verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că motocicleta figura ca semnalată furată, alerta fiind introdusă de autorităţile italiene din anul 2013.

Cetăţeanul ucrainean a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că motocicleta este semnalată ca fiind furată şi că a cumpărat-o din Ucraina, contra sumei de 5.800 USD.

Motocicleta, în valoare de aproximativ 17.600 lei, a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar cetăţeanul ucrainean este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, conform Codului Penal.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version