Concurs de fotografie la Suceava AIRSHOW 2014. „Cea mai spectaculoasa fotografie” va fi premiata de catre organizatori in cadrul evenimentului


Intră acum și în grupul de

Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava organizează în cadrul evenimentului Suceava AIRSHOW 2014 concursul „Cea mai spectaculoasă fotografie”. Orice persoană care are un cont pe site-ul de socializare www.facebook.com se poate înscrie la concurs cu o singură fotografie realizată la ediția din acest an sau din anii anteriori.

aeroport

Potrivit organizatorilor, concursul „Cea mai spectaculoasă fotografie” se va desfășura pe două etape.

Prima etapă va consta în fotografii postate în perioada 25 august 2014 ora 9:00 – 29 august 2014 ora 9:00, iar a doua etapă va consta din fotografiile postate în perioada 30 august 2014 ora 15:00 – 31 august 2014 ora 10:00.

Regulamentul concursului precizează că încărcarea fotografiilor se va face pe timeline-ul paginii de facebook: www.facebook.com/pages/Concurs-fotografii-Suceava-Airshow/1432114433744510?ref=hl.

Câștigătorii celor două etape vor fi desemnați, pe 31 august, pe baza numărului de like-uri ale fotografiilor postate și vor beneficia de un premiu surpriză acordat de organizatori.

Organizatorii mai precizează faptul că prin înscrierea la concurs, participanții își exprimă implicit acordul pentru respectarea regulamentului. De asemenea, nu vor accepta în concurs fotografii ce conțin sau instigă la orice formă de violență sau au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen. Totodată, nu vor accepta imagini ce conțin nuditate, publicitate sau materiale promoționale. Organizatorul concursului poate refuza înscrierea unei fotografii în concurs dacă aceasta nu respectă condițiile regulamentului, fără a-și justifica decizia.

Imaginile care vor fi publicate sunt protejate de legea dreptului de autor și aparțin realizatorilor, orice reproducere de către organizator se va face numai folosind numele autorului și numai pentru promovarea concursului și pentru promovarea evenimentului, au completat reprezentanții Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava.


Intră acum și în grupul de