In aceasta toamna, Iulius Mall Suceava scoate premiile la tabla


Intră acum și în grupul de

IMSV scoate premiile la tabla 2014La Iulius Mall Suceava, începutul şcolii este un motiv de bucurie. Brandurile îndrăgite de bucovineni au pregătit noile colecţii, iar cumpărăturile sunt răsplătite cu cele mai frumoase cadouri, care îi vor transforma pe clienţi în vedetele şcolii, anunţă reprezentanţii complexului comercial.

Campania „Iulius Mall Suceava scoate premiile la tablă” se desfăşoară în perioada 5 – 21 septembrie 2014, pasionaţii de shopping fiind răsplătiţi cu premii distractive. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei, pregătindu-se pentru şcoală, vor participa la tombola Iulius Mall Suceava. Trei clienţi norocoşi vor câştiga câte o  bicicletă BMX, dedicată adrenalinei şi distracţiei pe două roţi. Extragerile se vor desfăşura în fiecare duminică din intervalul de desfăşurare a campaniei.

Zilnic, vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei perechi de role pentru relaxarea de după cursuri, cel al unui skateboard pentru plimbările alături de prieteni şi cel al unei perechi de căşti Sony pentru a asculta muzica preferată. În plus, Iulius Mall Suceava oferă premii instant primilor 100 de clienţi ai fiecărei zile care depăşesc cuantumul de 100 de lei în periplul lor prin magazine: rechizite care fac studiul mai plăcut, genţi şi ghiozdane în tendinţe, creioane colorate, vouchere de cumpărături şi multe alte surprize.

 


Intră acum și în grupul de