Incendiu de proportii la o gospodarie din Serbauti


Intră acum și în grupul de

Un incendiu de proporții a mistuit, sâmbătă seara, în localitatea Șerbăuți, aproximativ 15 tone de fân, iar alte cinci tone au fost degradate.

incendiu

Potrivit ISU Suceava, pentru lichidarea incendiului au intervenit cu patru autospeciale și o ambulanță SMURD Garda de intervenţie Siret şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Calafindeşti.

La sosirea pompierilor, ardeau violent anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la gospodăriile aflate în imediata apropiere.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un foc deschis. Au ars depozitul de furaje pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, acoperişul adăpostului de animale pe 20 metri pătraţi, o anexă pe 10 metri pătraţi şi circa 15 tone de fân. Totodată, s-au degradat alte cinci tone de fân şi o tocătoare de furaje, a menționat sursa citată.

Flăcările au fost stinse după aproximativ trei ore și din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar casa proprietarului şi cele două locuinţe învecinate au fost salvate.


Intră acum și în grupul de