Peste 250 de persoane, prezente la inaugurarea stadionului reamenajat din comuna Dorna Arini


Intră acum și în grupul de

Stadionul din comuna suceveană Dorna Arini a fost reamenajat, fiind inaugurat duminică, în prezenţa a peste 250 de persoane.

Potrivit primarului Ioan Moraru, evenimentul a fost un prilej de depănare a amintirilor frumoase legate de performanţele sportive ale echipei de fotbal din comună, de-a lungul anilor, şi de stabilire a obiectivelor viitoare  ale acesteia.

stadion Dorna Arini

„Partida  de fotbal de  deschidere s-a desfăşurat între echipele ARINU 1985 şi ARINU 2012, fiind echipe cu performanţe deosebite în perioadele în care au activat.

Echipa ARINU 1985 a fost singura din zonă care a disputat atunci un baraj la nivel judeţean pentru accedere într-o ligă superioară iar echipa ARINU 2012 a fost singura echipă din judeţ care, la un an de la reînfiinţare, a promovat în Liga a IV-a de pe primul loc”, a arătat primarul comunei Dorna Arini.

El a precizat că cel mai tânăr fotbalist prezent pe teren a fost Darius  Mazăre– atacant la echipa ARINU 2012 (12 ani) , iar cel mai în vârstă, Petrea Dulgheru – portarul echipei ARINU 1985 (62 ani).

„Nu a contat scorul cu care s-a terminat această partidă. Câştigători au fost toţi cei prezenţi, jucători şi spectatori”, a mai declarat primarul Ioan Moraru.


Intră acum și în grupul de