Acasă Actualitate Peste 250 de persoane, prezente la inaugurarea stadionului reamenajat din comuna Dorna...

Peste 250 de persoane, prezente la inaugurarea stadionului reamenajat din comuna Dorna Arini


Intră acum și în grupul de

Stadionul din comuna suceveană Dorna Arini a fost reamenajat, fiind inaugurat duminică, în prezenţa a peste 250 de persoane.

Potrivit primarului Ioan Moraru, evenimentul a fost un prilej de depănare a amintirilor frumoase legate de performanţele sportive ale echipei de fotbal din comună, de-a lungul anilor, şi de stabilire a obiectivelor viitoare  ale acesteia.



stadion Dorna Arini

„Partida  de fotbal de  deschidere s-a desfăşurat între echipele ARINU 1985 şi ARINU 2012, fiind echipe cu performanţe deosebite în perioadele în care au activat.

Echipa ARINU 1985 a fost singura din zonă care a disputat atunci un baraj la nivel judeţean pentru accedere într-o ligă superioară iar echipa ARINU 2012 a fost singura echipă din judeţ care, la un an de la reînfiinţare, a promovat în Liga a IV-a de pe primul loc”, a arătat primarul comunei Dorna Arini.

El a precizat că cel mai tânăr fotbalist prezent pe teren a fost Darius  Mazăre– atacant la echipa ARINU 2012 (12 ani) , iar cel mai în vârstă, Petrea Dulgheru – portarul echipei ARINU 1985 (62 ani).

„Nu a contat scorul cu care s-a terminat această partidă. Câştigători au fost toţi cei prezenţi, jucători şi spectatori”, a mai declarat primarul Ioan Moraru.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version