Un sofer teribilist din Falticeni a fost prins de politisti in timp ce gonea cu aproape 200 km/h in localitatea Rosiori


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din municipiul Fălticeni a fost prins de polițiști în timp ce gonea pe DN2, în localitatea Roșiori, cu aproape 200 km/h.

politie amenzi

Potrivit IPJ Suceava, în week-end, Serviciului Rutier Suceava, împreună cu structurile rutiere din cadrul poliţiilor  municipale şi orăşeneşti, ce au în dotare aparatură radar, au desfăşurat o acţiune de combatere a încălcării regimului legal de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, pe raza judeţului, fiind aplicate 457 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 129.495 lei, din care 289 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi a au fost reţinute 20 permise de conducere şi retrase 12 certificate de înmatriculare.

Tânărul fălticenean care a condus mașina cu viteza de 194 km/h pe DN 2, în localitatea Roşiori, într-o zonă în care limita de viteză era de 60 de km/h s-a ales cu amendă și cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Într-un alt caz, un bărbat de 65 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc,  a condus autoturismul, cu viteza de 107 km/h (+67 km/h) pe un sector de drum cu limitare de viteză la 40 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.


Intră acum și în grupul de