Accident cumplit in Vrancea. O femeie din Suceava a murit cu copilul in brate, dupa o ciocnire violenta cu un tir


Intră acum și în grupul de

Un cumplit accident de circulație a luat viețile a două persoane, din Suceava, pe E85, în dreptul localității Pufești, din Vrancea. Potrivit Ziarului de Vrancea, duminică, un tir a intrat într-un microbuz în care se aflau şase persoane, iar o mamă a murit, împreună cu băieţelul său de şapte ani în braţe. Alţi doi copii şi doi adulţi au fost transportaţi în stare gravă la spital.

ACCIDENT - BUZAU

„În urma accidentului rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, au rezultat  şase victime. Două dintre acestea, un copil şi mama lui, au fost declarate decedate. Au fost găsite încarcerate în autoturism, iar echipajul a intervenit pentru descarcerarea acestora. Alte patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost transportaţi către cea mai apropiată unitate spitalicească, toţi în stare foarte gravă”, a declarat Cristina Duţă, purtător de cuvânt ISU Vrancea.

La rândul său, Gheorghe Viorel, şeful Poliţiei Rutiere Vrancea a declarat că „accidentul deosebit de grav care s-a produs pe DN2 /E85, la intersecţia satului Cioran, comuna Pufeşti, a avut loc pe fondul neadaptării vitezei şi a neatenţiei în conducere. Un conducător auto din Suceava nu a respectat distanţa în mers, a acroşat un autoturism care efectua virajul la stanga, după care a fost proiectat pe contrasens şi s-a tamponat violent cu un autotir care circula regulamentar pe sensul său de mers”.

Poliţia Rutieră din Vrancea a făcut publice aseară numele victimelor accidentului. Este vorba de Ecaterina Pojoreanu de 43 de ani şi Teofil Pojoreanu, de 7 ani, care au murit pe loc, iar tatăl copilului, Gheorghe Pojoreanu, cel care se afla la volan, în varstă de 54 de ani, este rănit. Alte patru victime se află internate la Spitalul „Sf. Pantelimon”, din Focşani, două rănite uşor şi două în stare gravă, a menționat ziaruldevrancea.ro.


Intră acum și în grupul de