Mohora-Opozitia nu si-a facut travaliul politic

Parlamentarul sucevean a spus intr-o conferinta de presa ca se astepta la o dezbatere a bugetului „mai vizibila” apreciind ca opozitia trebuia sa-si sustina cu fermitate amendamentele in vederea aplicarii programului alternativ de guvernare. Mohora a precizat ca PSD era pregatit ca discutarea Legii bugetului sa se faca pe parcursul mai multor zile.

„Pentru un program alternativ de guvernare, macar ca declaratii, cu amendamentele respinse, ar fi putut sa faca mai vizibila aceasta dezbatere a bugetului”, a spus Mohora. El a recunoscut ca membrii opozitiei aveau sanse mici ca amendamentele depuse sa fie adoptate, dar a subliniat ca si in acest caz trebuiau sa-si prezinte punctul de vedere. „Puteau, potrivit practicilor de pina acum, sa-si faca macar travaliul politic in plen pentru a-si explica punctele de vedere, dar nu au facut-o”, a conchis Tudor Mohora.

Camera Deputatilor si Senatul au adoptat proiectul bugetului de stat pe 2005 si bugetul asigurarilor sociale, votul final la proiectul legii bugetului de stat a fost dat in urma intrunirii cvorumu