Salvati Copiii Romania -Premii pentru Excelenta in Relatii Publice


Intră acum și în grupul de

Campaniei „Prevenirea traficului de copii” derulate de Salvati Copiii Romania i-a revenit Marele Premiu- The Golden Award for Excellence and Overall Winner in urma deciziei unui juriu format din 17 specialisti din cinci tari care au avut de ales intre

cele 55 de proiecte depuse.

“Campania s-a focalizat pe cinci domenii de actiune: cercetare-evaluare, prevenire, asistenta pentru victimele traficului de fiinte umane, pregatirea specialistilor si intarirea cooperarii intre actorii sociali de la nivel national si regional. Mesajul campaniei –„Fereste-te de capcanele traficantilor de fiinte umane!” – a fost receptat cel putin o data de aproximativ 2.500.000 de copii si tineri cu varste cuprinse intre 13-24 ani, prin spotul video, 2.500 de elevi si 220 voluntari participand la dezbateri in cadrul campaniei”, se arata in comunicatul Salvati Copiii Romania.

In anul 2003, Salvati Copiii Romania a fost premiata cu Golden Award for Excellence pentru Campania de promovarea a interzicerii pedepsei fizice asupra copilului.

Campania “Drogurile iti opresc zborul”, realizata cu sprijinul financiar al Bancii UniCredit Romania si Fundatia Unidea a fost premiata cu Silver Award for Excellence. 10,000 copii si tineri cu varste cuprinse intre 12-18 ani au beneficiat de sesiuni informative in cadrul activitatilor curriculare si extra curriculare, 338 profesori si 30 specialisti implicati in reabilitarea psihologica a persoanelor afectate de consumul de droguri au beneficiat de cursuri de pregatire. De asemenea, 85 de utilizatori de droguri au primit asistenta psihologica in cadrul Centrului de Consiliere pentru Adolescenti si Tineri.

Designul materialelor informative pentru cele doua campanii, spotul TV pentru campania de prevenire a traficului de copii au fost realizate de Young & Rubicam Team Advertising, partenerul traditional al Salvati Copiii Romania in realizarea produselor de identitate vizuala.

Salvati Copiii Romania este o organizatie neguvernamentala activa in domeniul promovarii drepturilor copilului din 1990. Membra a Aliantei Internationale Salvati Copiii, organizatia considera ca toti copiii, indiferent de rasa, religie sau provenienta sociala au aceleasi drepturi, de care trebuie sa beneficieze. Salvati Copiii este implicata in diferite proiecte de educatie, protectie sociala si advocacy pentru copiii aflati in familii sarace, copiii victima a violentei, copiii strazii, copiii refugiati etc., lucrand cu copiii si familiile acestora pentru imbunatatirea vietii lor de zi cu zi si crearea unor planuri de viitor. Salvati Copiii isi utilizeaza experienta globala pentru a obtine din partea organismelor guvernamentale decizii si initiative de pe urma carora sa beneficieze toti copiii.


Intră acum și în grupul de