Tigari de contrabanda in valoare de 25.000 de lei gasite in masina unui barbat din Vicovu de Sus dupa ce a provocat o tamponare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din Vicovu de Sus este cercetat pentru contrabandă cu țigări după ce a provocat o tamponare cu un autoturism condus de un bărbat din Vadu Moldovei, iar în urma verificărilor au fost găsite 2.500 pachete de țigări.

contrabanda tigari

Potrivit IPJ Suceava, tamponarea s-a produs luni, în jurul orei 11.00, pe DN2, pe raza localității Vadu Moldovei, polițiștii stabilind că în incident a fost implicat autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, care a acroșat maşina condusă de un bărbat de 35 de ani, din comuna Vadu Moldovei, care nu i-a acordat prioritate de trecere.

După  ce au verificat amănunțit interiorul autoturismului, polițiștii au constatat că bărbatul de 42 de ani avea disimulate în caroserie şi în elemente ale caroseriei, 2.500 pachete de țigarete de proveniență ucraineană.

De asemenea, o altă neregulă descoperită de poliști face referire la documentele mașinii. Conform actelor, maşina figurează pe numele unui cetațean bulgar, nefiind identificate documente de deținere pe numele conducătorului auto.

Țigările în valoare de 25.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei, iar față de conducătorul auto de 42 de ani polițiștii au întocmit dosar penal pentru contrabandă.


Intră acum și în grupul de