Copii accidentati dupa ce au trecut prin locuri nepermise si fara sa se asigure


Intră acum și în grupul de

Doi copii, o fetiță de șapte ani și un băiețel de patru ani au fost accidentați ieri, după ce au trecut strada prin locuri nepermise și fără să se asigure.

ACCIDENT - BUZAU

Potrivit IPJ Suceava, marți, 23 septembrie, au avut loc două accidente rutiere, în jurul orei 8.00, unul în interiorul orașului Cajvana, iar celălalt pe un drum comunal din Uncești, comuna Bunești.

În primul caz, cel al fetiței de șapte ani, șoferul, un bărbat de 32 de ani, din comuna Todirești, a fost surprins de apariția bruscă pe partea carosabilă a minorei care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, acroșând-o.

În celălalt caz, un bărbat de 27 de ani, din Bunești, în timp ce conducea autoturismul, a surprins și accidentat ușor băiețelul de 4 ani, din comuna Vulturești, care a coborât din autoturismul condus de mătușa sa și s-a angajat în traversarea străzii în fugă și fără să se asigure.

Cei doi copii s-au ales cu răni ușoare care necesită în jur de 4-5 zile de îngrijiri medicale în cazul fetiței și 2-3 zile în cazul băiețelului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest, rezultatele fiind negative.


Intră acum și în grupul de