Cartile lui Andy Szekely in promotie la Alexandria Librarii


Intră acum și în grupul de

Andy-SzekelyAlexandria Librării şi AS Publishing organizează în intervalul 18 septembrie-31 octombrie 2014 o campanie de promovare a cărţilor scrise de renumitul speaker, trainer şi consultant Andy Szekely. În această promoţie intră titlurile: Manifestul EducaţieiComunică, Influenţează, Convinge! şi Decizii Radicale pentru oameni deştepţi, reducerea fiind de 20%!

“Manifestul Educaţiei” începe ca un pamflet și se transformă într-o propunere echilibrată și optimistă pentru transformarea sistemului educațional, oferind un set de soluții pentru creșterea unei generații de lideri.

“Decizii Radicale” este un instrument de lucru cu convingerile personale. Unele dintre convingerile noastre ne determina succesul, altele esecul. De aceea, lucrul cu convingerile este diferentiatorul suprem între mediocritate si performanta.

Cartea “Comunică, Influențează, Convinge” vorbește despre instrumentele și principiile folosite în orice proces de persuasiune, influențare, comunicare, convingere, vânzare, seducție, marketing și orientare către client.

Mesajul principal al autorului este acela că un om care face persuasiune face acest lucru pentru a crea parteneriate pe termen lung, nu pentru a închide o negociere.

Liderii știu să folosească persuasiunea pentru a-și ghida interlocutorii, astfel încât aceștia să ajungă singuri la propriile concluzii. Primii folosesc cu măiestrie arta de a pune întrebări astfel încât să identifice rapid care sunt nevoile de bază și să livreze ceea ce interlocutorii au realmente nevoie.


Intră acum și în grupul de