BONITO, un fast food cu preparate din peste si fructe de mare, la Iulius Mall Suceava

De curând, în Food Court-ul Iulius Mall Suceava s-a deschis o nouă locaţie, care le propune pofticioşilor preparate delicioase din peşte şi fructe de mare. Bonito este locul unde cei care preferă mâncarea sănătoasă şi savuroasă vor găsi meniuri pe gustul lor.

Iulius Mall Suceava

Potrivit Departamentului PR din cadrul complexului comercial sucevean, Bonito îi îmbie pe clienţi cu o gamă variată de preparate din peşte şi fructe de mare, gătite la grătar sau la cuptor. Meniurile sunt realizate din ingrediente atent selectate şi mereu proaspete. Felurile de mâncare aromate pot fi alese gata preparate sau pot fi făcute pe comandă. Somon, păstrăv, dorada, rechin, caracatiţă şi creveţi la grătar, scoici în sos de vin, spaghete cu fructe de mare sau calamar pane sunt doar o parte dintre bunătăţile culinare pregătite de bucătarii Bonito. De asemenea, gurmanzii pot opta şi pentru mâncăruri cu specific marin, după reţete renumite: ciorbă cu perişoare din peşte, şalău cu legume, crap pe varză sau merluciu cu legume la cuptor. În oferta Bonito se regăsesc şi garnituri atent făcute, salată Caeser şi salată spaniolă. Pentru ca masa să fie completă, iubitorii de deserturi vor găsi prăjituri şi sucuri naturale din fructe.

Meniurile Bonito au preţuri avantajoase şi acoperă toate gusturile amatorilor gastronomiei pe bază de peşte şi fructe de mare. În plus, clienţii vor putea opta pentru meniul săptămânii şi meniuri promoţionale. Calitatea ingredientelor, varietatea şi savoarea reţetelor sunt elementele care fac din Bonito destinaţia ideală pentru toţi cei care vor să mănânce un preparat deosebit.

loading...