Graffiterii care au desenat skatepark-ul, premiati de Asociatia Suceava Noastra care a organizat si un concurs pentru bikeri, skateri si rolleri VIDEO


Intră acum și în grupul de

Câteva zeci de tineri suceveni au participat, sâmbătă după amiaza, la festivitatea de premiere pentru graffiti-urile realizate în skatepark, dar şi la concursurile sprijinite de Asociaţia Suceava Noastră între bikeri, skateri sau rolleri.

Asociaţia Suceava Noastră a premiat, sâmbătă, tinerii suceveni care au realizat în zona skatepark-ului de lângă patinoarul din Suceava mai multe graffiti pentru a da culoare betonului care a fost folosit pentru acest obiectiv.

Unul dintre iniţiatori, Dan Ioan Cuşnir, a arătat că Asociaţia civică Suceava Noastră a dorit să încurajeze talentele locale din domeniul artelor vizuale cu scopul de a schimba imaginea skatepark-ului.

El a arătat că desenele realizate au fost apreciate de juriu, format din artiştii suceveni Mihai Pânzaru-PIM, Ovidiu Bortă-BOA şi Konstantyn Ungureanu-BOX, ceea ce confirmă că Suceava are talente şi că intenţia unor factori de decizie locală de a plăti graffit-eri din Cluj şi Bucureşti pentru desenarea skatepark-ului nu a fost una corectă.

Juriul, prezidat de Mihai Pânzaru-PIM, a acordat premii celor trei grupuri de graffiteri suceveni clasaţi pe primele trei locuri, dar şi trei premii speciale.

Dan Ioan Cuşnir a arătat că doreşte să încurajeze în continuare talentele sucevene.

După festivitatea de premiere, bikerii, skaterii şi rollerii s-au întrecut într-un concurs organizat de ei, dar sprijinit de Asociaţia Suceava Noastră.

Toţi tinerii prezenţi în skatepark au primit sucuri, ciocolată şi napolitane, oferite de Suceava Noastră.

 


Intră acum și în grupul de