Graffiterii care au desenat skatepark-ul, premiati de Asociatia Suceava Noastra care a organizat si un concurs pentru bikeri, skateri si rolleri VIDEO

Câteva zeci de tineri suceveni au participat, sâmbătă după amiaza, la festivitatea de premiere pentru graffiti-urile realizate în skatepark, dar şi la concursurile sprijinite de Asociaţia Suceava Noastră între bikeri, skateri sau rolleri.

Asociaţia Suceava Noastră a premiat, sâmbătă, tinerii suceveni care au realizat în zona skatepark-ului de lângă patinoarul din Suceava mai multe graffiti pentru a da culoare betonului care a fost folosit pentru acest obiectiv.

Unul dintre iniţiatori, Dan Ioan Cuşnir, a arătat că Asociaţia civică Suceava Noastră a dorit să încurajeze talentele locale din domeniul artelor vizuale cu scopul de a schimba imaginea skatepark-ului.

El a arătat că desenele realizate au fost apreciate de juriu, format din artiştii suceveni Mihai Pânzaru-PIM, Ovidiu Bortă-BOA şi Konstantyn Ungureanu-BOX, ceea ce confirmă că Suceava are talente şi că intenţia unor factori de decizie locală de a plăti graffit-eri din Cluj şi Bucureşti pentru desenarea skatepark-ului nu a fost una corectă.

Juriul, prezidat de Mihai Pânzaru-PIM, a acordat premii celor trei grupuri de graffiteri suceveni clasaţi pe primele trei locuri, dar şi trei premii speciale.

Dan Ioan Cuşnir a arătat că doreşte să încurajeze în continuare talentele sucevene.

După festivitatea de premiere, bikerii, skaterii şi rollerii s-au întrecut într-un concurs organizat de ei, dar sprijinit de Asociaţia Suceava Noastră.

Toţi tinerii prezenţi în skatepark au primit sucuri, ciocolată şi napolitane, oferite de Suceava Noastră.

 

loading...