Metoda „accidentul” face noi victime. O femeie din Suceava a fost pacalita de un fals nepot


Intră acum și în grupul de

Înșelăciunile prin metoda „accidentul” continuă în municipiul Suceava. Ultima victimă a hoților a fost o femeie de 79 de ani care a rămas fără aproximativ 6.000 de lei.

afis inselaciuni 2014

Fapta s-a petrecut vineri, în cursul dimineții, când femeia de 79 de ani se afla la domiciliu și a fost sunată de către un bărbat care s-a recomandat a fi un nepot.

Potrivit polițiștilor suceveni, victima a fost apelată pe telefonul fix de o persoană care plângea și care i-a spus că a provocat un accident de circulaţie, lovind o femeie pe trecerea de pietoni. După aceea, un alt bărbat s-a recomandat drept avocatul nepotului și i-a solicitat femeii suma de 4.000 lei pentru operaţia victimei.

Imediat după ce au vorbit la telefon, după aproximativ o oră, femeia s-a întâlnit în zona unui oficiu poștal cu un bărbat necunoscut, căruia i-a înmânat suma cerută.

La scurt timp, victima a fost din nou contactată pe telefonul fix de cei doi care i-au mai solicitat încă 4.000 lei. Deoarece nu mai avea bani în casă, bătrâna a împrumutat de la o vecină 500 euro și i-a dat aceluiaşi bărbat.

Femeia și-a dat seama că a fost victima hoților abia după ce vecina care a împrumutat-o a vizitat-o.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, a comunicat IPJ Suceava referitor la acest caz.

 imagine inselaciuni


Intră acum și în grupul de