Nereguli depistate de politisti la un bar din Dolhasca care punea la dispozitia clientilor calculatoare cu jocuri piratate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din Dolhasca este cercetat de polițiști după ce la barul său din localitate, pe cele patru computere erau instalate diferite jocuri piratate și programe fără licență.

copil calculator

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, tânărul proprietar al barului avea conectate patru calculatoare la Internet pe care erau instalate diferite jocuri și puse la dispoziţia clienţilor în schimbul sumei de 2 lei/oră.

„Bărbatul nu deţinea nici un fel de licenţe, atât pentru programele instalate pe calculatoare, cât şi pentru jocurile existente pe acestea”, a menționat sursa citată.

Polițiștii efectuează cercetări asupra administratorului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,promovarea de mărfuri pirat prin orice mijloc şi în orice mod’’ şi ,,reproducerea neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare din următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţeaua internă”.


Intră acum și în grupul de