Beat si fara permis, un barbat din Burla a intrat cu masina intr-un podet


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani, din localitatea suceveană Burla este cercetat de polițiști după ce a condus o mașină fără a avea permis de conducere, în stare de ebrietate și a intrat într-un podeț.

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

IPJ Suceava a anunțat că accidentul rutier a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 4 octombrie, pe un drum comunal neclasificat din Burla.

Atunci șoferul mașinii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit cu partea dreapta față un podeț. În urma impactului, un bărbat de 45 ani, din comuna Volovăţ, pasager în autoturism a suferit leziuni, dar care s-a deplasat la domiciliu. Ulterior, a fost transportat la spital cu o ambulanță și necesită între 7 și 10 zile de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, șoferul a mutat mașina implicată în accident în curtea unui imobil și a plecat acasă.

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul de 36 de ani la domiciliu, iar după testarea cu aparatul etilotest, au constatat că acesta avea 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii l-au pus să sufle în aparatul etilotest și pe pasager, iar rezultatul a fost de 0,78 mg /l alcool pur în aerul expirat.

<<În cauză se efectuează cercetări față de bărbatul de 36 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” și ”modificarea stării locului accidentului de circulație din care a rezultat vătămarea integrității corporale a unei persoane fără acordul poliției”>>, se arată în sursa citată.


Intră acum și în grupul de