Primarul PDL al comunei Adancata, cercetat penal pentru ca a lovit cu biciul un vecin care a lipit afise electorale ale PSD


Intră acum și în grupul de

 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava îl cercetează penal pe primarul PDL al comunei sucevene Adâncata, Viorel Cucu, pentru loviri şi alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu, după ce doi vecini au depus plângere împotriva sa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că în urma primelor verificări s-a stabilit că primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, împreună cu soţia sa, au venit sâmbătă seara acasă, iar înainte de a merge la locuinţa lor au intrat în perimetrul unei case vecine unde a avut un conflict verbal cu membrii familiei, care se ocupă, ca şi familia lui, de exploatarea şi comercializarea pietrei de Adâncata.

viorel cucu adancata

În timpul acestui conflict, Cucu, care avea un bici la el, l-a lovit peste picioare un tânăr, membru al familiei vecine.

După ce a ieşit de la familia respectivă, în drum era cu maşina şi celălalt vecin, care se ocupă şi el cu exploatarea şi comercializarea pietrei de Adâncata, iar primarul, cu coada biciului, loveşte în parbrizul maşinii, care se fisurează.

Cei doi vecini au depus plângere la Poliţie care îl cercetează pe primar pentru loviri şi alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

Dosarul urmează să fie transmis Parchetului Judecătoriei Suceava pentru continuarea cercetărilor.

De remarcat este că tânărul lovit cu biciul peste picioare a lipit în cursul zilei de sâmbătă afişe electorale ale PSD, apreciind că din această cauză primarul a devenit agresiv.

El susţine că nu a distrus nici unul dintre afişele lipite cu candidatul ACL, iar cele cu candidatul PSD au fost puse alături.


Intră acum și în grupul de