Bataie intr-un bar din Dolhestii Mari. Doi tineri au ajuns la Urgente


Intră acum și în grupul de

Doi tineri au ajuns la la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava după ce s-au luat la bătaie cu alți trei tineri într-un bar din Dolheștii Mari. Potrivit polițiștilor, în timpul scandalului, persoanele implicate în eveniment au deteriorat mai multe bunuri din barul în care se aflau.

bataie_scandal

În urma altercației dintre tineri, un bărbat de 25 de ani a fost găsit de polițiști cu mai multe urme de agresiune, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, de unde a fost transferat la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava pentru asistență medicală de specialitate. De asemenea, la Spitalul Județean a ajuns și un tânăr de 20 de ani care a declarat că a fost victimă a aceleiaşi agresiuni.

Întrucât persoanele suspecte de comiterea agresiunilor nu au fost găsite de polițiști nici la domiciliu și nici pe raza comunei, verificările vor fi continuate în vederea găsirii scandalagiilor.

IPJ Suceava a anunțat într-un comunicat că a fost întocmit dosar penal în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de