Un padurar din Solca a tras un foc de arma pentru prinderea unor hoti de lemne


Intră acum și în grupul de

Pentru a prinde trei persoane care încercau să doboare arbori din cantonul Brădățel, de pe raza comunei Bălăceana, un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Solca a tras, cu arma,  un foc de avertizare.

focuri de arma

IPJ Suceava a informat că pădurarul a sesizat poliția duminică noaptea, la câteva minute după ora 22.00, după ce a observat că trei persoane încearcă să doboare niște arbori. El se afla în misiune de patrulare cu un alt angajat al Ocolului Silvic. Deși au somat cele trei persoane, acestea au devenit recalcitrante, motiv pentru care pădurarul a tras un  foc de armă în plan vertical.

Două dintre persoane au reușit să fugă cu un faeton, cea de a treia fiind reținută și identificată. Este vorba despre un bărbat de 34 ani, din comuna Păltinoasa. Ulterior, polițiștii au mai identificat un suspect, respectiv fiul bărbatului de 34 de ani, un minor de 15 ani, din comuna Berchișești.

Polițiștii continuă activitățile pentru identificarea celei de-a treia persoane, în cauză întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și tăiere ilegală de arbori.


Intră acum și în grupul de