Un carutas a fost ranit intr-un accident provocat chiar de el. Afla cum s-a intamplat


Intră acum și în grupul de

Un căruțaș a fost rănit într-un accident rutier petrecut marţi dimineață pe DN 17, în afara oraşului Gura Humorului. Bărbatul a vrut să efectueze un viraj la stânga însă, din cauză că nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate de trecere unei mașini a fost lovit din plin de un șofer de 21 de ani din Câmpulung Moldovenesc. Tânărul nu a putut evita impactul lateral cu căruța întrucât nu redus viteza la apropierea de intersecție, potrivit IPJ Suceava.

caruta

În urma coliziunii, căruța a fost proiectată în şanţul din partea dreaptă a drumului, iar mașina tânărului a pătruns pe contrasens, unde a acroşat parapetul de protecţie a drumului.

În accident, căruțașul de 72 de ani din comuna Păltinoasa a fost vătămat corporal uşor. Din cauza vârstei înaintate şi a stării de sănătate, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, și conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind negativ.


Intră acum și în grupul de