Nobilia, cel mai mare producator de bucatarii la comanda din Germania, deschide un showroom cu vanzare la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Cel mai mare producător de bucătării la comandă din Germania, bucătării comercializate sub brandul Nobilia, își deschide, începând de vineri 10 octombrie 2014, prin intermediul companiei sucevene Distribution Magi Srl, un showroom cu vânzare în cadrul Shopping City Suceava.

„Nobilia produce zilnic aproximativ 3.000 de bucătării la comandă în fabrica din Germania, având o experință în domeniu de aproape 70 de ani. Mobilierul este testat din toate punctele de vedere în laboratoarele fabricii, în peste 50 de puncte de testare, de la teste de umezeală și temperatură, până la pătare sau zgâriere. Garanția pentru produsele Nobilia este de 20 de ani la blaturi și fronturi și de 5 ani la restul componentelor.

Feroneria folosită la mobilierul de bucătărie Nobilia este produsă de către firma Hettich în exclusivitate pentru Nobilia. Aceasta este testată pentru minimum 80.000 deschideri, suportă greutăți de până la 80 de kg și dispune de sistem de amortizare inclus standard. De altfel, calitatea feroneriei este confirmată și de garanția oferită de 15 ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții departamentului marketing din cadrul Shopping City Suceava.

Potrivit sursei citate, la Nobilia proiectarea bucătăriei, simularea computerizată 3D a acesteia, transportul și montajul sunt gratuite, iar timpul de livrare al comenzii este de maxim 45 de zile.

„La Nobilia fiecare bucătărie este unică, în culori exclusive, produsă 100% în Germania și adaptabilă pe orice dimensiuni”, se mai arată în documentul transmis.


Intră acum și în grupul de