Noi spatii destinate activitatilor recreative la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea preferinţelor clienţilor săi cu noi locaţii de relaxare pentru toate vârstele. Astfel, sucevenii care îşi petrec timpul liber în îndrăgita destinaţie de shopping pot alege să se recreeze jucându-se pe console Xbox şi parcurgând circuite de căţărat.

Iulius Mall Suceava 03 jocuri noi (3)

Într-un comunicat al departamentului de PR al complexului comercial se arată că la etajul Iulius Mall Suceava a fost amenajat un spaţiu dedicat tuturor pasionaţilor de jocuri.

Indiferent de vârstă, bucovinenii se pot distra alături de prieteni în întreceri captivante, cu ajutorul consolelor Xbox. Cinci televizoare LED, cu diagonala de 106 cm, de ultimă generaţie, prevăzute cu tot atâtea seturi de echipamente de gaming îi aşteaptă pe amatorii de adrenalină virtuală să se recreeze. Imaginea şi sunetul sunt la parametrii de calitate ridicaţi, oferind clienţilor o experienţă realistică”, se arată în sursa citată.

Clienții Iulius Mall Suceava vor putea alege din peste 50 de jocuri disponibile, pentru toate preferinţele, printre acestea numărându-se: FIFA 15, Grand Theft Auto 5, Mortal Kombat 4, Call of Duty, Tekken, Assassin’s Creed, Sonic, Mario, Angry Birds.

Iulius Mall Suceava 03 jocuri noi (2)

În plus, consolele sunt prevăzute cu sistemul revoluţionar Kinect, care permite controlul personajelor din jocuri doar prin simpla mişcare a corpului în faţa televizorului. Totul se realizează printr-o cameră video avansată, care analizează poziţia corpului de 30 de ori pe secundă şi transferă mişcările către caracterul din joc, fiind o modalitate de mişcare distractivă.

De asemenea, amatori de mişcare se pot amuza, în exteriorul Iulius Mall Suceava, pe platforma pietonală, parcurgând trasee de căţărare. Copiii, tinerii şi adulţii pot escalada un perete cu o înălţime de 8 metri, dezvoltându-şi capacităţile motrice. Aceştia vor fi în deplină siguranţă, fiind echipaţi cu ham şi cască de protecţie. Pentru cei cu spirit de aventură este amenajat şi un circuit de căţărare, cu tiroliană şi numeroase obstacole.

Iulius Mall Suceava 03 jocuri noi (1)

„Traseele sunt diferite ca şi complexitate, oferind senzaţii comparabile unui parc de aventură şi un alt mod de a petrece timpul liber”, au menționat reprezentanții complexului comercial.

loading...