„Votati echipa de pompieri a anului 2014!”. Pompierii suceveni isi sustin colegii de la ISU Ialomita la Concursul international “Conrad Dietrich Magirus Award”

Pompierii suceveni îşi susţin colegii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa care participă la Concursul internaţional “Conrad Dietrich Magirus Award”, ce premiază intervenţiile de excepţie ale structurilor de pompieri din toată lumea.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de ISU Suceava, anul acesta, participarea la concurs s-a efectuat prin ilustrarea unor intervenţii deosebite ca şi complexitate, impact social şi amploare.

“ISU Ialomiţa s-a înscris în competiţie cu intervenţia pentru salvarea a două persoane surprinse de o surpare de pământ în localitatea Ţăndărei, în data de 29.09.2013. În acest moment, intervenţia echipei de pompieri ialomiţeni se situează în primele 10 poziţii ale clasamentului”, se arată în comunicat.

Sursa citată precizează că pentru calificarea în finală şi câştigarea concursului este necesar ca până la data de 19 octombrie, echipa să fie votată la următorul link: http://world-of-firefighters.com.

“Dacă există doritori în a sprijini echipa nominalizată din partea ISU Ialomiţa, aceştia pot accesa link-ul menţionat, şi, printr-un click pe butonul „Vote now” din partea dreaptă-sus a paginii, pot vota după introducerea datelor şi selectarea articolului cu denumirea „Two men have been burried by a bank of earth, in Ţăndărei”.

Putem ajuta astfel la creşterea vizibilităţii intervenţiilor în situaţii de urgenţă ale românilor în toată lumea”, transmite ISU “Bucovina” Suceava.

ISU Ialomita

loading...