Neglijenta unui fumator a pus pe jar pompierii din Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Neglijența unui fumător a pus pe jar pompierii din Câmpulung Moldovenesc, după ce un puternic incendiu a izbucnit la o magazie din localitate, miercuri seara, în jurul orei 22.00.

tigara

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, incendiul se manifesta pe strada Ion Hălăuceanu, pe o suprafaţă de aproximativ 12 metri pătraţi, existând pericol de propagare atât la un imobil de locuinţe colective, cât şi la alte magazii situate în imediata vecinătate. Din acest motiv a fost nevoie de intervenția a două autospeciale pentru stingerea focului.

Operaţiunile de stingere a incendiului s-au încheiat în aproximativ o oră, pompierii salvând construcţiile situate în vecinătate.

„Au ars pereţii din lemn ai magaziei pe circa 8mp, elemente de mobilier, diverse bunuri casnice şi circa 2mc lemn de foc”, a precizat Alin Găleată.

 Cauza probabilă de producere a incendiului este neglijenţa unui fumător, a mai menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, arătând că pompierii militari au salvat construcţiile situate în imediata vecinătate.


Intră acum și în grupul de