Banda de hoti din Dolj ce actiona in judetul Suceava, anihilata cu sprijinul a sute de politisti


Intră acum și în grupul de

O bandă de hoți din Dolj formată din patru femei cu vârste între 18 și 68 de ani și un bărbat de 63 ani a fost anihilată de polițiștii suceveni în cursul zilei de miercuri, în urma semnalelor primite din partea unor persoane care le-au reclamat.

masina politie

Hoții se foloseau de o mașină înmatriculată în Bulgaria și au fost prinși de polițiști în mai puțin de o oră, pe raza orașului Gura Humorului, după ce s-au dispus măsuri operative complexe. Pe raza întregului judeţ au fost organizate filtre rutiere, peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutier şi investigaţii criminale, acţionând în vederea localizării mașinii.

Cei cinci au fost reţinuți pentru 24 ore, urmând să fie prezentați instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce au avut o tentativă de spargere a unei case în Vicovu de Sus, iar din alta, din Todirești au sustras bani și bijuterii din aur în timp ce proprietarul se afla în grădină.

Potrivit polițiștilor suceveni, în momentul în care hoții au fost prinși, asupra uneia dintre suspecte au fost identificate bunurile sustrase din casa bărbatului de 68 de ani din Todirești, bunuri în valoare de aproximativ 4.500 lei.

De asemenea, polițiștii au dispus și indisponibilizarea mașinii folosite la comiterea furtului şi a tentativei de furt în acest caz.


Intră acum și în grupul de