Un campulungean s-a oferit sa ajute cu bani doi tineri, dar s-a trezit cu portofelul furat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 46 de ani din Câmpulung Moldovenesc a rămas fără portofelul în care avea aproape 1.800 de lei, după ce s-a oferit să ajute doi tineri, despre care știa că nu au loc de muncă.

buzunar furt

Din ancheta polițiștilor din Câmpulung Moldovenesc care au fost sesizați joi, la ora 03.15, a reieșit faptul că la intrarea în scara blocului unde locuieşte, victima s-a întâlnit cu doi tineri pe care-i cunoaşte din vedere și cu care s-a întâlnit anterior într-un bar.

Știind că nu au loc de muncă, s-a oferit să le dea o sumă de bani, dar în momentul în care a scos portofelul în care avea suma de 1.750 lei, unul din cei doi i l-a luat din mână fără să fie violent şi au fugit.

Cei doi tineri, unul de 18 ani şi altul de 21 de ani, au fost identificați ulterior în incinta unei societăți comerciale. Ei au recunoscut fapta comisă, asupra lor găsindu-se suma de 1.400 lei.

Polițiștii au dispus reţinerea autorilor pentru 24 de ore și prezentarea în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de