Focuri de arma pentru prinderea unor contrabandisti. Acestia au abandonat un microbuz cu tigari de contrabanda de 120.000 lei


Intră acum și în grupul de

Poliţişti de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi au observat, vineri, în apropierea frontierei de stat mai multe persoane şi un microbuz, care nu-şi justificau prezenta în zonă.

În momentul în care poliţiştii de frontieră s-au apropiat de persoanele în cauză în vederea interceptării şi legitimării, acestea au abandonat microbuzul şi au fugit spre teritoriul statului vecin, ignorând somatiile verbale.

Persoanele în cauză nu s-au oprit nici când au fost trase două focuri de avertisment, în plan vertical, conform procedurilor legale şi s-au întors pe teritoriul ucrainean.

contrabanda tigari microbuz padure

În cel mai scurt timp au fost anunţate despre caz şi autorităţile de frontieră din Ucraina în vederea reţinerii şi identificării persoanelor, precum şi a cercetării în comun a evenimentului.

De asemenea, în microbuzul abandonat, s-au găsit 12 colete cu 12.000 pachete ţigări, în valoare de peste 120.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări pentru contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar microbuzul în valoare de 12.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

contrabanda tigari microbuz padure (1)


Intră acum și în grupul de