Beat, fara asigurare RCA si fara ITP la zi. Vezi unde a fost gasit un sofer din localitatea Ciprian Porumbescu


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 65 de ani din localitatea Ciprian Porumbescu nu a mai ținut cont de legislația rutieră și normele de siguranță și s-a urcat la volan după ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool. El a fost găsit într-un șanț de polițiștii din Moara după ce a pierdut controlul mașinii și a părăsit carosabilul.

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Sâmbătă, 11 octombrie, în jurul orei 20.20, patrula de polițiști din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara s-a sesizat cu privire la faptul că o mașină se află într-un șanț adiacent DJ 178. Ei au constatat că șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanț, avariind autoturismul.

Șoferul se afla într-o stare vizibilă de ebrietate, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au descoperit și faptul că termenul inspecției tehnice periodice pentru mașină era expirat  de aproximativ o lună, din data de 16 septembrie, și nici nu deținea poliță de asigurare obligatorie de tip RCA valabilă.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, fiindu-i reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de