S-a speriat de politie si a intrat intr-un sant. Soferul era baut, fara carnet. Vezi a cui era masina


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din comuna Coșna este cercetat de polițiști după ce a condus mașina fratelui său deși nu avea permis de conducere sub influența alcoolului și a intrat într-un șanț de pe marginea drumului.

politie amenzi

Evenimentul rutier în care a fost implicat bărbatul de 29 de ani s-a petrecut vineri seara, aproape de miezul nopții, pe raza comunei de domiciliu.

Din cercetările polițiștilor din Vatra Dornei a reieșit faptul că bărbatul a condus mașina aflată în proprietatea fratelui său, pe care nu l-a anunţat că a luat autoturismul din curte, iar la vederea unui echipaj de poliţie, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au descoperit că tânărul nu posedă permis de conducere şi întrucât acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost  condus la spital unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii dorneni i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,furt”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanţe”, au transmis reprezentanții IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de