Tanar din Darmanesti, ranit grav dupa ce s-a izbit cu masina intr-un copac


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna suceveană Dărmănești, a scăpat cu viață după ce a condus sub influența alcoolului și s-a izbit cu maşina într-un copac de pe marginea drumului. În autoturism se afla şi o tânără de 21 de ani care în urma accidentului s-a ales cu răni uşoare.

masina accident

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Spitalul Judeţean Suceava, a sesizat poliția duminică, la ora 04.40,  despre faptul că la unitatea medicală s-au prezentat două persoane care au relatat faptul că au fost implicate într-un accident rutier pe raza localităţii Dărmăneşti.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 03.30, pe DC 37 din comuna Dărmănești, un tânăr de 23 ani, din localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea autoturismul în apropierea locuinţei sale, a pierdut controlul și s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto ce necesită 35 – 40 zile îngrijiri medicale și rănirea ușoară  a unei tinere de 21 de ani din localitate, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au  recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de