Marele premiu al campaniei “Pasaport spre intelepciune”, o biblioteca plina cu carţi, merge in judetul Neamt

Noul început de an școlar a fost cu noroc pentru câţiva  participanți la campania “Biblioteca- paşaport spre înţelepciune”, desfășurată în perioada 1-30 septembrie 2014 în toate librăriile Alexandria din țară! Conform Regulamentului Campaniei, vineri, 10 octombrie 2014, începând cu orele 12.00, au fost desemnați prin tragere la sorți câștigătorii premiilor oferite de Alexandria Librării și partenerii săi, Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House. Extragerea s-a efectuat în prezența unei comisii de autentificare, alcătuită din reprezentanți ai organizatorilor și partenerilor.

Marele premiu al campaniei, o bibliotecă plină cu cărţi, a fost câștigat de OCHIANA GIULIA-NICOLETTA, din localitatea Alexandru cel Bun din judeţul Neamţ. Apoi au fost extrași, pe rând, cei 10 norocoși care au câștigat câte o bursă Alexandria în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Pe parcursul campaniei “Paşaport spre înţelepciune”!, cei care au făcut cumpărături de minim 100 de lei din oricare librărie Alexandria s-au înscris în competiția pentru premiile oferite în baza unui talon de concurs, iar cei mai norocoși dintre aceștia au fost recompensați. Mai multe detalii despre Campanie puteți citi pe www.librariilealexandria.net sau puteți consulta Regulamentul de desfășurare al Campaniei afișat în librării.

Lista completă a câștigătorilor se poate consulta www.librariilealexandria.net , pe pagina de Facebook și în toate librăriile Alexadria.

Alexandria Librării îi felicită pe toți câștigătorii și îi încurajează și pe ceilalți participanți să-și încerce norocul și la viitoarele campanii organizate de Alexandria Librării.

loading...