Ancheta interna la compartimentul achizitii din CJ Suceava dupa gafa cu masina de pompieri cu Euro 5


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin I Nechifor, a declarat, vineri, în conferinţă de presă, că va fi efectuat un audit la compartimentul achiziţii din Consiliul Judeţean pentru a se stabili vinovatul pentru modul în care a fost efectuată procedura de achiziţie în cazul cumpărării autospecialei de pompieri pentru Aeroportul Suceava.

Nechifor a recunoscut că nu a avut toate informaţiile necesare atunci când a spus că se poate achiziţiona o maşină cu normă de poluare Euro 5 şi că ceea ce a prezentat la vremea respectivă primise din partea personalului de specialitate din CJ.

Nechifor (3)

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, vineri, în absenţa consilierilor judeţeni PDL, recontractarea unui credit de 11,755 milioane de lei care nu a fost cheltuit.

Directorul economic al CJ Suceava, Rodica Floriştean, a declarat în conferinţă de presă că necheltuirea banilor contractaţi nu va avea ca urmări plata unor penalităţi.

Ea a recunoscut că va fi nevoie de reluarea procedurilor de licitaţie pentru un nou credit care va trebui să fie luat în cursul acestui an întrucât Comisia de Avizare a Creditelor Locale a avizat acest credit pentru anul 2014.

 Citeşte aici cum s-a ajuns în această situaţie


Intră acum și în grupul de