PASHA aduce delicioasele sale sortimente de pizza la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava are o nouă surpriză pentru pofticioşi. De curând, în Food Court s-a inaugurat Pasha, fast food-ul care îi încântă pe clienţi cu preparate delicioase. În noua locaţie a cunoscutului lanţ de pizzerii, sucevenii vor găsi meniuri pe placul tuturor, bine gătite şi cu arome ispititoare.

Pasha este locul unde simţurile sunt răsfăţate cu feluri de mâncare gustoase, proaspăt făcute, din ingrediente de cea mai bună calitate. Cei care iubesc să mănânce o pizza veritabilă vor putea alege din 12 feluri apetisante ale renumitului preparat din gastronomia italiană, care să răspundă tuturor preferinţelor. Pentru că pune accent pe calitate, Pasha aduce ingredientele cheie direct din Italia, alegându-le cu multă grijă. Astfel, sucevenii vor savura mozzarella, gorgonzola, prosciutto crudo şi parmezan după reţete originale. De altfel, toate produsele folosite la gătit sunt proaspete, pentru a oferi o savoare inconfundabilă.

Iulius Mall Suceava

Pentru locaţia din Food Court Iulius Mall Suceava, Pasha şi-a diversificat meniul. Clienţii se pot delecta şi cu shaorma, kebab, crispy din aripioare sau piept de pui, atent pregătite pentru cei care doresc să mănânce ceva rapid şi proaspăt. Tot aici vor găsi paste delicioase şi salate, ideale pentru o gustare uşoară, dar hrănitoare. Pasha s-a gândit şi la prichindei, pentru care a pregătit meniuri conform dorinţelor lor. Iar pentru a completa pauza de masă cu o băutură răcoritoare naturală, în noua locaţie se poate opta pentru limonadă.

Zilnic, Pasha vine în întâmpinarea clienţilor cu o ofertă specială, care să îi convingă pe toţi bucovinenii de gustul desăvârşit al preparatelor sale.

loading...