Un tanar din Liteni arestat preventiv pentru ca si-a impuscat mortal vecinul. Vezi unde si-a asteptat victima pentru a-si duce planul la indeplinire


Intră acum și în grupul de

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat Tribunalului Suceava arestarea preventivă a inculpatului minor O.S.C., aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, se arată într-un comunicat de presă.

 

 

Potrivit sursei citate, din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în seara zilei de 20 octombrie 2014, pe fondul unui conflict mai vechi, inculpatul minor O.S.C. s-a deplasat pe un teren agricol de pe raza localităţii Siliştea, oraş Liteni, având asupra sa o armă artizanală, şi l-a aşteptat pe C.N., asupra căruia a tras un foc de armă, lovindu-l în zona abdominală, după care i-a aplicat două – trei lovituri în zona capului cu aceeaşi armă, iar din cauza leziunilor suferite, victima a decedat.

 arma artizanala

Tribunalul Suceava a admis propunerea  Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului minor O.S.C. pentru o durată de 30 de zile.

 

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, precizează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de