Un barbat din Scheia a ajuns la spital intepat cu un cutit, dupa ce a fost in vizita la o cunostinta. Vezi ce s-a intamplat


Intră acum și în grupul de

O vizită la o cunoștință s-a încheiat cu o ceartă în toată regula, în urma căreia un tânăr de 28 de ani, din Șcheia, a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale după ce a fost înțepat în spate cu un cuțit.

cutit

Duminică seara, în jurul orei 23.00, un tânăr de 28 de ani, împreună cu concubina sa, ambii din comuna Șcheia, au mers în vizită la un bărbat din comuna Ciprian Porumbescu unde au consumat băuturi alcoolice până la ora 02.00. În urma unei discuții în contradictoriu între tânăr și gazdă a avut loc o altercație, în acel moment făcându-și apariția și un vecin. Acesta a încercat să-i calmeze pe scandalagii, însă fără succes. Bărbatul de 28 de ani l-a lovit cu pumnul pe cel la care venise în vizită, iar vecinul de 23 de ani venit să aplaneze conflictul a scos un cuțit și l-a înțepat pe agresor în partea dreaptă spate.

Bărbatul de 28 de ani  a fost transportat la spital cu o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Față de agresorul de 23 de ani polițiștii din comuna Ciprian Porumbescu au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de