Autotren rasturnat in zona Metro din municipiul Suceava, din cauza soferului beat


Intră acum și în grupul de

Un  ieșean în vârstă de 36 de ani s-a răsturnat cu ansamblul format din autoutilitară şi semiremorcă în zona Metro din municipiul  Suceava. În urma evenimentului rutier, două mașini au fost acroșate de semiremorca autoutilitarei.

Accidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 18.10, pe B-dul 1 Decembrie 1918, din municipiul Suceava, la intersecţia cu strada Bistriţei. În timp ce conducea ansamblul de vehicule, ieșeanul a lovit cu roata scuarul despărţitor al sensurilor de mers, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat. Partea din spate a semiremorcii a acroșat două autoturisme care circulau din sens opus, unul condus de o femeie de 28 de ani şi celălalt de o femeie de 34 de ani, ambele din Suceava. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 34 de ani.

ambulanta noaptea

Potrivit IPJ Suceava, toți conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul celor două șoferițe rezultatele fiind negative și de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 36 de ani.

Pe timpul cercetărilor, la faţa locului au fost prezenți și reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier.


Intră acum și în grupul de