FOTO Anvelope in valoare de peste 24.000 de lei, din trei autoutilitare, confiscate de politisti la Carlibaba


Intră acum și în grupul de

În urma unui control în trafic, trei șoferi de autoutilitare au fost depistați cu aproximativ 500 de anvelope pentru care nu au putut prezenta documente justificative. Întreaga marfă a fost confiscată, iar doi dintre șoferi au primit amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

 CAUCIUCURI CONFISCATE 1

Potrivit IPJ Suceava, joi, 6 noiembrie, pe DN 18, pe raza comunei Cârlibaba, polițiștii de pe raza localității, dar și cei din Vatra Dornei au oprit pentru control trei autoutilitare, iar în urma verificărilor au constatat că acestea transportau anvelope fără ca șoferii să dețină documente justificative, aceștia afirmând că marfa provine din Germania.

Duse la sediul poliției și inventariate, în cele trei autoutilitare polițiștii au găsit un total de 485 de anvelope second hand, de diferite mărci și dimensiuni.

Astfel, într-o autoutilitară înmatriculată în Anglia și condusă de un bărbat de 46 ani, din oraşul Vicovu de Sus se aflau 155 anvelope, în altă autoutilitară înmatriculată în Irlanda și condusă de un bărbat de 49 ani, din municipiul Rădăuţi se aflau 164 anvelope, iar în cea de-a treia mașină înmatriculată în Anglia și condusă de un bărbat de 36 de ani din municipiul Rădăuţi se aflau 166 anvelope care aparțineau bărbatului din Vicov.

Pentru că nu au putut justifica proveniența mărfii, cele 485 de anvelope în valoare de 24.250 lei au fost confiscate, iar șoferul de 46 de ani din Vicovu de Sus și cel de 49 de ani din Rădăuți au fost amendați contravențional cu 2.000 lei.

cauciucuri confiscate 2

cauciucuri confiscate


Intră acum și în grupul de