Maria Dumitrescu si Claudiu Candrea, Miss si Mister Boboc la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava


Intră acum și în grupul de

Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava și-a premiat joi seara, pe scena de la Casa de Cultură din municipiu, cei mai frumoși boboci în cadrul unui spectacol deosebit care i-a avut în prim-plan pe 24 de tineri.

bal 2014 liceul alimentar (106)

Frumoși, curajoși și voioși, cei 24 de boboci intrați în competiția pentru titlurile de Miss și Mister Boboc 2014 la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava au deschis spectacolul cu o horă tradițională din Moldova. Astfel, publicul a fost introdus în atmosfera petrecerii liceului și a aflat tema balului pregătit de elevii organizatori din clasa a XII-a, și anume „Moldova noastră”.

De asemenea, prezentatorii au ținut să le transmită celor prezenți în public semnificația datei de 6 mai 1990, când peste 1,2 milioane de români au organizat pe meleagurile Prutului o impresionantă Mare Adunare Națională, intrată în istorie sub numele „Podul de Flori”. Asemenea adunării de acum 24 de ani, când românii de pe malurile Prutului s-au prins într-o horă și au marcat o unire simbolică, așa au dorit și tinerii liceeni să serbeze Balul Bobocilor.

Petrecerea tinerilor boboci a fost condimentată cu momente artistice surprinzătoare, de la interpretarea de excepție a elevului Victor Ilaș a piesei „You raise me up” și până la parodiile despre viața „Fițoasei Biby” sau despre concursul culinar „Master Khef”. Nu au lipsit dansurile moderne și nici cele populare, de remarcat fiind evoluția unui absolvent al Colegiului Alimentar, Florin Lauric, care a susținut un moment emoționant de dans tradițional cu Ansamblul din Calafindești.

Pentru a fi desemnați Miss și Mister Boboc 2014 cele 12 perechi înscrise în concurs au trecut prin proba de aptitudini, dar și prin proba de dans. În primă fază concurenții și-au etalat abilitățile de a dansa salsa, country, lambada, dans popular bucovinean, țigănesc sau modern, de a cânta, de a face beatbox sau de a recita poezii. Ulterior, la ultima probă ei au pășit din nou pe ritmuri de vals, ragge, rock and roll și merengue.

Până să delibereze juriul, publicul a fost invitat să cânte alături de artista suceveancă Otilia. Aceasta a dat tonul cu hitul său Bilionera, liceeni fredonând alături de artistă fiecare vers al melodiei. Un moment încărcat cu multă emoție a fost pentru tânăra artistă primirea unui buchet de flori din partea organizatorilor după ce a cântat piesa de deschidere a concertului. Printre lacrimi de fericire și totodată de emoție întrucât a fost primul ei concert acasă, la Suceava, după ce s-a lansat în lumea muzicală românească, Otilia a mărturisit că a cântat în țări precum Turcia, Bulgaria, Albania sau Italia, dar că nicăieri nu e mai bine ca acasă.

Show-ul Otiliei a continuat într-o notă energică pe piese precum „Moves Like Jagger”, „I Love Rock ‘N’ Roll”, „Wigle Wigle” sau „Bailando”, dar și cu piesele de succes ale artistei: „Somebody to love”, „Amor Real” sau „Russian dream”.

bal 2014 liceul alimentar (98)

Înainte de a urca din nou pe scenă bobocii de la Alimentar pentru a afla cine vor fi câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2014, organizatorii de clasa aXII-a s-au prezentat în fața publicului și au jucat o horă din Moldova, asemenea bobocilor la începutul spectacolului.

Mult așteptatul moment al premierii i-a desemnat pe elevii Maria Dumitrescu și Claudiu Candrea Miss și Mister Boboc 2014 la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava. De asemenea, locul II le-a revenit tinerilor Nicoleta Grămadă și Lucian Boicu, iar locul III elevilor Andreea Blându și Mihai Cotler.

bal 2014 liceul alimentar (90)

bal 2014 liceul alimentar (85)

bal 2014 liceul alimentar (83)

Vezi mai multe fotografii de la Balul Bobocilor 2014 la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava


Intră acum și în grupul de