Produse agro-alimentare romanesti la Tirgul #8220Saptamina Verde


Intră acum și în grupul de

Participarea anuala a tarii noastre la aceasta manifestare internationala este necesara pentru a face cunoscute produsele agro-alimentare romanesti pe piata unica europeana. Astfel, se da o sansa firmelor romanesti de profil de a se pregati pentru a face fata concurentei, dupa aderarea la UE in anul 2007.

In paralel cu expozitia alimentara, in data de 24 ianuarie se va organiza „AgriBussiness Forum”, manifestare adresata firmelor expozante care doresc sa stabileasca noi contacte de afaceri.

Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale va inchiria in cadrul spatiului expozitional un stand de 77 m², pe care il va pune la dispozitia expozantilor romani, cu titlu gratuit.

Suma alocata din bugetul ministerului pentru aceasta manifestare este de 2.260.650.000 lei. Suma reprezinta contravaloarea inchirierii, constructiei, mobilarii si utilarii standului, precum si a materialelor necesare participarii la „AgriBussiness Forum”.

Expozitia Internationala pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura „Saptamana Verde”considerata cel mai mare eveniment de specialitate in domeniul alimentar si agricol din Europa a avut expozanti din peste 55 de tari in anul 2004.


Intră acum și în grupul de