Alexandria Librarii: 2+1 gratuit la cd-urile si dvd-urile semnate Andy Szekely


Intră acum și în grupul de

Alexandria Librarii te optimizeazaAlexandria Librării şi AS Publishing organizează în intervalul 10 noiembrie-10 decembrie 2014 o campanie de promovare a cd/dvd-urilor semnate de renumitul speaker, trainer şi consultant Andy Szekely. În această promoţie intră titlurile: Speaker secrets, Asertiv vs. Agresiv, Dezvoltare personală şi succes profesional, Parteneriate profitabile şi relaţii autentice, Branding personal, Stabilirea obiectivelor, Secretele productivităţii, Psihovânzări, Psihonegocieri, Stima de sine, Legea admiraţiei. La oricare trei cd-uri sau dvd-uri achiziţionate, se plătesc doar două. Este considerat cadou cd/dvd-ul cu preţul cel mai mic dintre cele 3 alese.

Andy Szekely

Andy Szekely  este antreprenor, autor, specialist în Peak Performance şi speaker motivaţional profesionist cu o experienţă de peste 18 ani în educaţia oamenilor maturi. Andy a publicat cinci cărți, a produs 53 de CD-uri şi DVD-uri pentru educaţia adulţilor şi editează un newsletter online cu peste 30.000 de abonaţi.

Din postura de speaker şi trainer, Andy Szekely a lucrat cu peste 50 de companii din cinci țări europene şi a susţinut prezentări demonstrative în SUA, Canada şi China. 

Ca antreprenor a fondat două companii (o editură și o firmă de training și consultanță) și a inițiat o fundație pentru educația viitorilor lideri ai României.

Proiectul său semnătură este Bootcamp University, o tabără de training intensiv pentru dezvoltarea personală și profesională a adulților cu spirit antreprenorial.


Intră acum și în grupul de