Volkswagen inmatriculat in Irlanda, gasit abandonat la Brodina cu peste 4.000 de pachete de tigari in interior


Intră acum și în grupul de

Un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Irlanda a fost găsit abandonat la Brodina, în interior aflându-se peste 4.000 de pachete de țigări de proveniență ucraineană.

tigari contrabanda (1)

Purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, Radu Lungu, a declarat că poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina au descoperit abandonat, în cursul zilei de luni, în apropierea frontierei de stat un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Irlanda în care se aflau mai multe baxuri cu ţigări.

Polițiștii de frontieră au inventariat baxurile, ei găsind 4.330 pachete de țigări, în valoare de 43.300 lei.

Întreaga cantitate a ridicată în vederea confiscării, iar cercetările continuă pentru identificarea persoanelor implicate în acest caz.

Totodată, luni dimineaţă, poliţiştii de frontieră de la Izvoarele Sucevei au descoperit abandonate, în apropierea frontierei de stat, şase colete voluminoase învelite în folie de culoare neagră, ce conţineau 8.990 pachete cu ţigări, marca „Viceroy Red”, de provenienţă ucraineană, în valoare de 90.000 lei.

Și în acest caz, polițiștii de frontieră au confiscat țigările de contrabandă și au informat grănicerii ucraineni pentru cercetarea în comun a evenimentului.


Intră acum și în grupul de